Краси Балъков призова за подкрепа на Лудогорец в Шампионската лига

   Сподели
Краси Балъков призова за подкрепа на Лудогорец в Шампионската лигаКраси Балъков призова за подкрепа на Лудогорец в Шампионската лигаКраси Балъков призова за подкрепа на Лудогорец в Шампионската лигаКраси Балъков призова за подкрепа на Лудогорец в Шампионската лигаКраси Балъков призова за подкрепа на Лудогорец в Шампионската лига

Футболистите – аматьори от бургаския СИОН, които спечелиха четвъртия турнир Ариана Аматьорска лига, победиха в демонстративен мач с 2:0 шампиона на България Лудогорец. В този последен двубой отборът на победителите от СИОН бе воден от легендата на българския футбол Красимир Балъков, който бе посланик на турнира.

Преди мача бившият плеймейкър на българския национален отбор направи кратък разбор на своите футболисти, които играха като равен с равен с шампионите, сред които личаха имената на звездите Мишел Платини, Шоко, Бургзорг, Георги  Костадинов и други. Мачът премина много динамично като опасностите се редяха една след друга пред двете врати. В средата на второто полувреме Ганчо Евтимов отбеляза технично първия гол,  а в самия край СИОН отбеляза и второ попадение .

След края на двубоя пред официалния си сайт, Красимир Балъков  разкри какво е казал на разбора на своите футболисти:

-Разбрахме се само с няколко изречения – сподели Краси Балъков. Основното на което акцентирах бе Феър плея. Казах на момчетата да играят коректно като пазят съперника, на когото предстоят много трудни мачове, както  в българското първенство, така  и в шампионската лига.  Обясних, че Лудогорец ще играе технично и ще разчита на обиграността на състава си. Затова момчетата, които заслужено спечелиха турнира на Ариана, трябваше да играят компактно, като отбор и да затварят пространствата пред съперника. Радвам се, че в този мач всичко се получи и победата е съвсем заслужена – завърши Красимир Балъков.






     « назад