Красимир Балъков спечели голф турнира „Нолер Къп 2013” в Мархьорд с феноменален резултат

   Сподели
Две легендарни 10-ки на Щутгарт - Пуфи Етмайер и Красимир БалъковБала и Карл - Хайнц РидлеКрасимир Балъков спечели голф турнира „Нолер Къп 2013” в Мархьорд с феноменален резултатКрасимир Балъков спечели голф турнира „Нолер Къп 2013” в Мархьорд с феноменален резултатКрасимир Балъков спечели голф турнира „Нолер Къп 2013” в Мархьорд с феноменален резултат

Над 120 участника си дадоха среща в големия голф турнир за „Нолер Къп” на едно от най-известните голф игрища в Германия – Мархьорд. Сред голфърите бе и Красимир Балъков, който се представи отлично и спечели турнира с най-добрия си резултат досега – минус едно.

Пред официалния сайт, Краси сподели: „Щастлив съм че участвах и успях да победя в един толкова престижен и силен турнир. За класата на състезанието говори и големият брой на участниците. По важното е обаче, че се видях с много приятели, с които споделихме интересни идеи и проекти за бъдещето. Надявам се след година отново да участвам и да опитам да повторя постижението си” – завърши Балъков.

На специална гала вечер призьорите в „Нолер Къп 2013” бяха наградени сред много аплодисменти от гости и участници в надпреварата. Победителите получиха покани за участие и в следващото издание на турнира, което ще се проведе догодина по същото време. 






     « назад