Красимир Балъков стиска палци на българските Евроучастници

   Сподели
Красимир  Балъков стиска палци на българските ЕвроучастнициКрасимир  Балъков стиска палци на българските ЕвроучастнициКрасимир  Балъков стиска палци на българските ЕвроучастнициКрасимир  Балъков стиска палци на българските ЕвроучастнициКрасимир  Балъков стиска палци на българските ЕвроучастнициКрасимир  Балъков стиска палци на българските ЕвроучастнициКрасимир  Балъков стиска палци на българските Евроучастници

Българският плеймейкър Красимир Балъков изигра серия от благотворителни мачове в Германия с традиционния отбор на Щутгарт. Футболните срещи, в които участваха много от големите имена в историята на швабите като Ханзи Мюлер, Карл Алгьовер, Срето Ристич, Виктор Лопес, Бернд Фьорстер и други, имаха за цел да подпомогнат различни организации, както и клиника за онкологични заболявания в Backnang.

Според  немската преса, отборът на Щутгарт е играл едновременно с  три десетки в лицето на Красимир Балъков, Ханзи Мюлер и Бъфи Етмайер, но това не е попречило на тима да побеждава своите съперници. Изданията се спират специално на играта на българския плеймейкър, който в последния мач с отбора на Hohenlohe отбеляза три ефектни гола и подаде за четвъртото попадение на Ристич за крайната победа с 4:2. След мача Краси раздаде много автографи и се снима със зрители от многобройната публика.

От събота Красимир Балъков започва участието си в големия голф турнир за приза „Мерцедес трофи” в Банско. На него ще бъдат излъчени финалистите, които ще представят страната ни в Щутгарт на Големия финал през септември.

Въпреки напрегнатата си програма, бившият капитан на българския национален отбор ще изгледа по телевизията мача на стадион Георги Аспарухов между Левски и Иртиш Павлодар. Той ще стиска палци за успех и на Ботев Пловдив при първото отговорно международно участие на отбора от доста време насам срещу Астана. Красимир Балъков се надява на успех и за другите два български отбора, които също да преминат успешно първите сериозни изпитания в Европа.






     « назад