Турнир по голф в Зигмаринен събра средства за младежи, жертва на сексуално насилие

   Сподели
Турнир по голф в Зигмаринен събра средства за младежи, жертва на сексуално насилиеТурнир по голф в Зигмаринен събра средства за младежи, жертва на сексуално насилиеТурнир по голф в Зигмаринен събра средства за младежи, жертва на сексуално насилиеТурнир по голф в Зигмаринен събра средства за младежи, жертва на сексуално насилие

Красимир Балъков участва в благотворителния турнир в Зигмаринен, който се проведе в помощ на младежи, пострадали от сексуално насилие. Според легендата на българския футбол, това е чудесна инициатива, в която са се включили над 100 голфъри, известни личности от Германия и света. Само участниците са осигурили над 16 000 Евро за каузата.

В събота вечер се е провела и благотворителна вечер, в която след разиграване на томбола и допълнителни дарения са се събрали още средства за организацията. До момента в проведените 11 турнира са събрани общо 163 000 евро, като към тази сума ще бъдат прибавени и тези от току-що завършилия турнир.

Веднага след края на вечерта Краси Балъков заяви, че с удоволствие и респект подкрепя такива инициативи, които предизвикват  широк обществен отзвук и помагат на хората да се запознаят по-отблизо с тези деликатни и по-трудно откриваеми проблеми.

На 9 юни Красимир Балъков ще вземе участие в поредната благотворителна инициатива. Той ще изиграе футболен мач, заедно с бивши свои съотборници от Щутгарт, срещу сборен отбор на областта, където се намира града Бад Петерстал, а събраните от инициативата средства ще бъдат използвани за хуманни каузи. 






     « назад