Красимир Балъков и Щутгарт в група с Херта и Унион Берлин на Flex Strom Cup

   Сподели
Красимир Балъков и Щутгарт в група с Херта и Унион Берлин на Flex Strom Cup

Красимир Балъков отново ще облече екипа на "Щутгарт".  Българският плеймейкър ще участва в турнира в Берлин  Flex Strom Cup, заедно с други известни имена  от световния футбол.

Наред с Балъков в разпродадената 10-хилядна зала "Макс Шмелинг" на терена ще излязат футболисти от 5 германски клуба Плюс испанския Реал Мадрид. Съотборници на двукратния футболист №1 на България ще бъдат негови стари познайници като Фреди Бобич и Франк Верлаат. А голямата фигура в отбора на "Щутгарт" е неостаряващият Гуидо Бухвалд, световен шампион с Германия от мондиала в Италия през 1990 г.

Останалите германски участници в турнира са берлинските "Херта" и "Унион", "Байер" (Леверкузен) и "Борусия" (Мьонхенгладбах), за които ще играят Оливер Нювил, Карстен Рамелов, Бернд Шнайдер и други известни футболисти. 

Естествено в центъра на вниманието ще бъде и отборът на Реал Мадрид.  В състава на "белия балет" са поканени знаменитости от калибъра на голмайстора  Емилио Бутрагеньо с прякор Ястреба и вратаря Франсиско Буйо - само те двамата имат общо над 500 мача за "белия балет". Техни съотборници ще са Емилио Амависка, Мичел Салгадо, Франсиско Павон и Фернандо Санс, син на бившия клубен президент Лоренсо Санс. реал е в група е Байер (Леверкузен) и Борусия (Мьонхенгладбах).

След мачовете от турнира,  звездите ще участват и в състезание по джаги. С тази надпревара организаторите по традиция закриват най-значимото зимно шоу по футбол в зала по време на паузата.






     « назад