Allstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в Австрия

   Сподели
Allstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в АвстрияAllstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в АвстрияAllstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в АвстрияAllstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в АвстрияAllstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в АвстрияAllstar с Краси Балъков спечели Интернешънъл Чалъндж в Австрия

На финала „звездите”, водени от своя капитан Красимир Балъков победиха тима на Австрия Изток с 8:7. Победното попадение в мача отбеляза Аилтон, след асистенция на неговия треньор от Грасхопър Красимир Балъков. Българският плеймейкър се отчете в мача с още две асистенции и 1 гол.

Турнирът Интернешънъл Чалъндж се провежда за 18-ти пореден път в памет на австрийската футболна легенда Бруно Пецей, а събраните средства от продажбата на билети и артикули се използват за благотворителна кауза. През тази година турнирът в Клайнкирххайм събра 6000 евро, които ще бъдат дарени на нуждаещи се.

След края на двубоите Краси Балъков, който бе капитан на звездния отбор, вдигна купата на победителите и даде кратко интервю за австрийски телевизионен канал в препълнената спортна зала, където се играха двубоите от турнира:

-Поздравявам организаторите за чудесно проведения турнир - каза Краси. През трите дни, в които бяхме тук, навсякъде срещахме добронамереност. Щастлив съм, че доставихме радост на хората и участвахме в тази добра кауза. Видях българско знаме в публиката, което ме прави още по-радостен, че и наши сънародници, които живеят тук са съпричастни с тези хубави неща, които се случват – завърши Бала. 






     « назад