Краси Балъков с хетрик срещу Байерн

   Сподели
Краси Балъков с хетрик  срещу Байерн

Българският плеймейкър Красимир Балъков отбеляза три гола при победата на неговия Allstar тийм над Байерн Мюнхен с 11:4. По три гола за сборния отбор отбелязаха още Аилтон и Гилевиц. В другата среща Дрийм тийма на Австрия Запад се наложи над Изтока с 16:11 и на финала ще срещне отбора на Краси Балъков.

Двата мача са от програмата на 18-тия турнир на Предизвикателството в памет на австрийската футболна легенда Бруно Пецей, който се провежда ежегодно в градчето Клайнкирххайм в Алпите. В него участват и много други известни футболисти от близкото минало като  Фреди Бобич, Марио Баслер, Аилтон, Мики Стевич, Звонимир Солдо, Тони Полстер, Андреас Херцог, Франц Волфарт.

- Става един много хубав празник – сподели по телефона Красимир Балъков. Домакините са се погрижили за всичко. Днес турнира има почивен ден, в който са организирани панорамни разходки из планината и каране на ски. Довечера ще има и хокеен двубой за футболистите, но аз ще участвам в него само като треньор – каза още героят от САЩ през 94-та година.

На турнира присъстват и половинките на футболистите, които ги придружават на мачовете и също участват в програмата на благотворителния турнир. За финалните двубои, с който ще се закрие турнира, интересът е много голям, а всички билети са продадени.






     « назад