Краси Балъков със специална покана за турнира на Предизвикателството в Австрия

   Сподели
Краси Балъков и Фреди Бобич отново ще участват в турнира на Предизвикателството

Организаторите на ежегодния турнир на предизвикателството в памет на австрийската футболна легенда Бруно Пецей, са отправили официална покана до Красимир Балъков за участие в тазгодишното издание на традиционната проява.

18-тото поред издание на Интернационалния футболен турнир на предизвикателството, който събира футболисти от Германия, Австрия и други европейски страни, ще се проведе от 10 до 14 декември в спа курорта Бад Клайнкиркхайм. В него ще се включат четири отбора: два Дрийм Тийма - Австрия Изток и Австрия Запад, Байерн Аусвал и международен All Star тийм, в който ще участва Краси Балъков.

Освен бившия капитан на българските национали, в турнира са потвърдили своето участие футболни легенди като Фреди Бобич, Марио Баслер, Аилтон, Мики Стевич, Звонимир Солдо, Тони Полстер, Андреас Херцог, Франц Волфарт и други.

Домакините на турнира са поканили да присъстват и половинките на известните футболисти, като Краси Балъков ще бъде придружаван в Австрия от своята приятелка Кати Фогел.

След месец магическият халф ще вземе участие в друг турнир, но в Берлин, където заедно със  своите бивши съотборници от Щутгарт - Фреди Бобич, Маурисио Гаудино, Гуидо Бухвалд, Франк Верлаат, Силвио Майснер и други, ще играе срещу ветерани на Реал Мадрид. На турнира в немската столица ще участват още и футболни легенди от местните Унион и Херта.

Между участието си в двата турнира Краси Балъков планира и кратка визита в България.  






     « назад