Краси Балъков и много известни български футболисти и треньори ще бъдат гости на БНТ по време на Световното първенство в Катар

   Сподели
Краси Балъков и много известни български футболисти и треньори ще бъдат гости на БНТ по време на Световното първенство в Катар

Някои от най-популярните имена в българския футбол се присъединяват към екипа на БНТ за следващия месец и ще бъдат постоянни гости в предаването „Трето полувреме“, за да правят прогнози, анализи и равносметка за мачовете от Мондиала.

Сред тях са плеймейкърът на най-силния български национален отбор от незабравимото“ Американско лято“ Красимир Балъков, футболистът преминал през „Атлетико“ Мадрид и „Манчестър Сити“ Мартин Петров; героят от САЩ 94 Емил Кременлиев, топ-реализаторът на националния отбор Димитър Бербатов, както и развиващият по възходяща линия своята треньорска кариера в Германия Илия Груев.

От понеделник, 21 ноември, водещият Радостин Любомиров ще посреща зрителите в предаването „Сутрин със Световното първенство по футбол" всеки делничен ден от 9:05 ч. до 9.25 ч. в ефира на БНТ 1. В студиото ще гостуват популярни лица с разнообразни професии, които ще изразяват пристрастия и емоции около световния шампионат чрез кратък обзор на изминалия ден и забавни моменти от социалните мрежи.

 






     « назад