Краси Балъков участва в благотворителна инициатива

   Сподели
Краси Балъков участва в благотворителна инициативаКраси Балъков участва в благотворителна инициативаКраси Балъков участва в благотворителна инициатива

Легендата на българския футбол Красимир Балъков участва в благотворителна инициатива, за която сподели самият той в социалните мрежи:

"Заедно за бъдещето на децата на България! За мен беше чест да взема участие в благотворителния турнир Заедно в час / Teach for Bulgaria, организиран от едноименната фондация, сем. Желеви и Голф клуб Правец. Събраните средства от участниците в турнира се удвояват от сем. Желеви и се даряват за развитието на българските училища и деца с необходимост от специални грижи. Солидарността в обществото и здравето на децата е моя жизнена философия и съм благодарен, че имам все повече съмишленици" - написа Балъков.

Това е поредната благотворителна инициатива, в която се включва магическият халф на четвъртите в света. Както е известно от 25 години той е посланик на добра воля на SOS Детски селища България и редовно участва в събития на организацията.

 

 






     « назад