Красимир Балъков: "Винаги ще защитя треньора и треньорската професия, когато има ясни аргументи"

   Сподели
Красимир Балъков: "Винаги ще защитя треньора и треньорската професия, когато има ясни аргументи"

Легендата на български футбол Красимир Балъков отговори на изявление на Димитър Димитров по-рано днес, което лично го засяга. Ето какво сподели Бала по този повод, пред сайта www.balakov.bg:

„Мнението ми по повод казаното преди дни от вече бившия треньор на „Арда“ Славко Матич, бе свързано с отношението и уважението към треньорската професия и треньорите като цяло, от страна на някои клубове в България. Не съм визирал конкретен специалист, а взех повод от шокиращото и директно изказване на Матич. Ако Георги Чиликов, когото визира Херо, бе споделил конкретна причина за напускането си и тя бе от същия характер, естествено бих застанал зад него, без да се поколебая и за миг.

Не се бъркам в политиката на клубовете, но винаги ще защитя треньорската професия, когато за това има ясни аргументи. Освен това, не мога да си и помисля, че човек като Херо, с толкова дълъг стаж в българския футбол, не знае за проблемите на треньорите?! Може би той знае причината за напускането на Чиликов, но не и аз! Апелирам истината и в този конкретен случай да излезе наяве“ - завърши магическият халф. 

 


     « назад