„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков

   Сподели
„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков„Спортинг“ с две победи в Шампионската лига пред погледа на Красимир Балъков

Легендата на „Спортинг“ и българския футбол Красимир Балъков бе на визита в Лисабон, за да изгледа мачовете на младежите и мъжете на „Спортинг“ от поредния кръг на Шампионската лига. По време на своя престой магическият халф имаше официални срещи с президента на клуба Фредерико Арандаш и мениджъра на клуба Рубен Аморим, с които говориха за развитието на клуба и годините, в които Балъков игра за „лъвовете“.

Ето какво написа самият Балъков на своята фейсбук страница:

„В Лисабон имах прекрасен ден. С президента на „Спортинг“ Фредерико Арандаш и мениджъра на тима Рубен Аморим разговаряхме за клуба и изгледахме заедно мача на младежите в шампионската лига, в който те победиха с 3:2 отбора на Борусия Дортмунд. След това посетихме и музея на клуба, който пази незабравими моменти от историята на „лъвовете“.

През времето на престоя ми с мен беше директорът на школата на клуба Томаш Мораиш, с когото обменихме идеи и мисли за развитието на младите футболисти. Тези разговори бяха наистина много полезни за мен и възможността някои от споделените идеи да бъдат приложени в работата на „Футболно училище – Балъков“. Имах възможността да разгледам и цялата база на клуба, която е изключително професионално изградена, а затова говорят и резултатите – шампион на страната, успешно участие в групите на щампионската лига, стабилно представяне и в настоящия шампионат на Португалия.

След това изгледахме мача на Спортинг и Борусия в присъствието на една от легендите на клуба Мануел Фернандещ, който беше помощник на големия Боби Робсън, във времето, когато играех в клуба. Голяма емоция имаше на стадиона, където се снимах с много фенове и раздадох автографи. Щастлив съм, че отборът продължава напред и ще играе с най-силните в Европа!

Да живее "СПОРТИНГ" - завършва емоциаланият пост на Балъков.

 






     « назад