Красимир Балъков: Това е пътя, по който трябва да вървим!

   Сподели
Красимир Балъков: Това е пътя, по който трябва да вървим!
В различни медии се появи информация, свързана със старши треньора на ЦСКА 1948 Красимир Балъков, която не отговаря на истината. По този повод плеймейкърът на "златното поколение", публикува пояснение на официалната си страница във фейсбук. Ето какво написа Балъков:
 
Във връзка със спекулациите, пояснявам: 
 
От днес освен функциите на старши треньор, поемам и тези на Главен мениджър на отбора на ЦСКА 1948. Това означава много повече участие в преструктурирането на клуба. По този въпрос говорих още на първата си пресконференция пред представители на медиите.
 
Работата ми с първия отбор ще продължи както и досега в тясно сътрудничество с треньора Йордан Юруков, треньорския щаб и спортния директор Кирил Котев, които отлично познават качествата на футболистите, т.като непосредствено са участвали в тяхното селектиране. В същото време като Главен мениджър ще мога по-задълбочено да се заема както с контрола на тренировъчния процес, така и с организационното функциониране на клуба.
 
Убеден съм, че с това преструктуриране, ЦСКА 1948 ще подобри работата си в отделните звена, като задълженията и отговорностите на всеки ще станат още по-ясни. Това е пътят, по който трябва да вървим.
 
САМО ЦСКА!





     « назад