"Hummel" и "Футболно училище - Балъков" подписаха договор за сътрудничество

   Сподели
"Hummel" и "Футболно училище - Балъков" подписаха договор за  сътрудничество

„Футболно училище – Балъков“ подписа договор за спортна екипировка с датската фирма „Hummel“. По този повод на официалната фейсбук страница на футболното училище, както и в личната си, Красимир Балъков помести следната информация:

„Ние от „Футболно училище – Балъков“ сме много щастливи от подписания договор с датския производител на спортни стоки Нummel, който ще поеме екипировката на целия треньорски екип, както и необходимото оборудване за децата от училището, включително и новата лагерна фланелка, изработена по наш собствен дизайн.

Първите дискусии и посещението ни в Хамбург показаха, че компанията Нummel олицетворява ценности, които ние ценим много. Желанието ни е непрекъснато да развиваме нашата футболна школа и се радваме на партньори, които могат да работят с нас, за да поемем заедно по пътя към бъдещето.

Новите ни партньори имат страхотни идеи, които искаме да реализираме заедно.

Нашият патрон Красимир Балъков, както и целият ни екип, с нетърпение очакваме развитието на ползотворно сътрудничество, което започва сега.“

От своя страна от фирма „Hummel” също изразиха своето задоволство от подписания контракт и написаха:

"Добре дошли в семейството на hummel!

В бъдеще ще работим с истинска легенда на Бундеслигата и VfB Щутгарт! Много сме горди, че подкрепяме „Футболно училище – Балъков“ и всички негови треньори и възпитаници с професионална екипировка!"






     « назад