Красимир Балъков: Пазете се, мислете позитивно и бъдете отговорни към себе си и своите близки!

   Сподели
Красимир Балъков: Пазете се, мислете позитивно и бъдете отговорни към себе си и своите близки!

Легендата на българския футбол Красимир Балъков отправи призив по повод пандемията от корона вирус в Европа и света. Той се върна и в спомените си когато неговият Щутгарт победи кандидата за шампион в Бундеслигата Шалке - 04 с гол в 90-та минута, отбелязан именно от Балъков, което остави тима на "швабите" в Първа Бундеслига. 

Ето какво написа Балъков в личната си фейсбук страница:

Скъпи приятели, в тези трудни дни за всички нас, Stuttgarter - Nachrichten.de ме върна към един незабравим момент от кариерата ми - мачът с "Шалке 04" през 2001 година. Тогава моят Щутгарт се бореше да остане в групата, а Шалке можеше да стане шампион на Германия. Един срещу друг бяха и двама големи треньори - Феликс Магат и Хууб Стевенс.

Е, в 90-та минута се случи това, което цял Щутгарт очакваше - гол, победа и оставане в Бундеслигата. Един незабравим момент за всички, които обичат футбола и ВФБ Щутгарт. С дисциплина и вяра до последната минута, ние постигнахме своята цел!

Сега е друго време, в което отново трябва да бъдем единни, за да се преборим с пандемията от "Covid - 19"! Пазете се, мислете позитивно и бъдете отговорни към себе си и своите близки! Така ще победим - отново!

 

 

П.С. Материалът на "Щутгартер Нахрихтен" и видео с гола на Краси Балъков може да видите ТУК






     « назад