Красимир Балъков поздрави ФК "Черноморец 1919" по повод 100 годишния юбилей на клуба

   Сподели
Красимир Балъков поздрави ФК "Черноморец 1919" по повод 100 годишния юбилей на клуба

Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков поздрави футболен клуб "Черноморец 1919" по повод 100 годишнината от създаването му. На тържественото честване, което се състоя на стадион "Черноморец" бе прочетен поздравителния адрес от Балъков.

След официалната част се игра демонстративен мач между легенди на бургаския клуб и национални състезатели от различни поколения.

Ето как се обърна Краси Балъков към клуба, в който работи като мениджър от 2009 до 2011 година.  

 

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С

ДО

РЪКОВОДСТВОТО, ИГРАЧИТЕ

И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ

НА ФК „ЧЕРНОМОРЕЦ 1919“

 

    УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

        За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по повод 100-годишния юбилей на клуба, създаден в далечната 1919-та година. За мое съжаление неотложни дела ми попречиха да взема лично участие в този празник на Бургас и клуба, където съм работил в продължение на няколко години.

         „Черноморец“ е най-старият действащ футболен клуб на Бургас. През годините на своето съществуване той е постигнал много успехи в елита на българския футбол и е участвал в европейските клубни турнири.

         Привържениците със сигурност помнят футболисти като Златко Янков, Владо Стоянов, Радостин Кишишев, Тотко Дремсизов, Панайот Костов, Тошко Георгиев, Руси Гочев, Любомир Шейтанов, Валентин Делиминков, Иван Притъргов, Иван Йовчев, Николай Русев, Стефан Трайков и много, много други. Тук са работили треньори като Васил Желев, Динко Дерменджиев, Иван Вутов, Георги Василев, Димитър Димитров – Херо.

         Вярвам, че посрещате този юбилей с гордост и увереността, че с помощта на бургаската общественост и начело с г-н Костадин Марков, дългогодишния президент на клуба Тома Томов, и Радостин Кишишев, съвсем скоро ФК „Черноморец 1919“ ще се завърне в професионалния футбол и в първенството на Първа лига.

Желая Ви успехи в първенството!

Честит юбилей!

 

КРАСИМИР БАЛЪКОВ

СЕЛЕКЦИОНЕР НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 

 

 


     « назад