Красимир Балъков призова феновете на "виолетовите" за подкрепа

   Сподели
Красимир Балъков призова феновете на "виолетовите" за подкрепаКрасимир Балъков призова феновете на "виолетовите" за подкрепаКрасимир Балъков призова феновете на "виолетовите" за подкрепаКрасимир Балъков призова феновете на "виолетовите" за подкрепаКрасимир Балъков призова феновете на "виолетовите" за подкрепа

Главният мениджър на "Етър" Красимир Балъков се обърна с емоционално послание към феновете на "Етър". Той ги покани да идват масово на стадиона за решителните мачове на виолетовите, които преследват класиране на 7-мо място в първенството и финал в турнира за Купата на България.

Ето какво написа Балъков на официалната си страница в нтернет:

Скъпи съграждани, привърженици на „Етър”,

Първенството навлиза в своята последна и решителна фаза. Предстоят мачовете на истината, в които ние си поставяме не просто цели, а атака на най-високото възможно място в класирането – 7-мото, както и достигане до най-висок етап за Купата на България. Нашите футболисти са пределно мотивирани да постигнат поставените задачи, като разчитаме на гореща подкрепа от Вас - нашият 12-ти играч.

Предстоят ни първите три мача, които ще изиграем в нашия дом стадион „Ивайло”.  Времето е само за футбол, така че искаме всички, които обичате играта и отбора на „Етър” да бъдете с нас на стадиона и да ни подкепите в решителните мачове, които ще докажат още веднъж, че футболът във Велико Търново се възражда.

Искам да се обърна към всички фенове по повод мача за Купата, който е във вторник – 2-ри април. Този двубой е с изключителна важност за нас. Затова, независимо че е през седмицата, призовавам  всички да дойдете масово на стадиона и да ни подкрепите. Нека затегнем редиците по трибуните за този мач и върнем шампионския дух на стадион „Ивайло”.  Обръщам се към учениците, студентите, курсантите, фирмите, работещите, хората от третата възраст и всички, които обичат да гледат футбол - елате и ни подкрепете. Подготвили сме много специални изненади за всички.

Очаквам ви на стадион „Ивайло”, където положителните емоции са гарантирани!

Ваш Красимир Балъков

 






     « назад