„Футболно училище-Балъков ” организира тренировъчен камп в Дряново

   Сподели
„Футболно училище-Балъков ” организира тренировъчен камп в Дряново„Футболно училище-Балъков ” организира тренировъчен камп в Дряново„Футболно училище-Балъков ” организира тренировъчен камп в Дряново„Футболно училище-Балъков ” организира тренировъчен камп в Дряново„Футболно училище-Балъков ” организира тренировъчен камп в Дряново

Екип лицензирани треньори от „Футболно училище – Балъков”, ще обучават младите футболисти, които ще вземат участие в тренировъчния лагер в Дряново  от 3 до 7 юли т.г. Футболното училище на легендата на националния отбор, Етър, Спортинг Лисабон и Щутгарт си спечели репутацията на една от престижните немски школи, в региона на град Ройтлинген, който се намира в непосредствена близост до Щутгарт. Красимир Балъков лично ще предаде своя богат опит на децата, които ще вземат участие в тренировъчния камп, като им обеща наред с чисто футболните занимания на професионално ниво да има и много приятни емоции и изненади. 

Записванията за първия тренировъчен лагер в България на „Футболно училище – Балъков” ще започнат в началото на месец март в община Дряново, а таксата за всяко дете ще бъде в размер на 400 лв, като се поемат всички разходи за престоя. Максималната бройка за участие в кампа е 120 деца, на възраст от 7 до 14 години. Ограничението се налага, за да бъдат създадени отлични условия за тренировки, обучение, забавления и почивка на малките футболисти.

В четирите дни на кампа ще има обучение по техники и тактики според професионалните и съвременни методи, игри които ще възпитат екипния дух, а три от децата - участници ще могат да посетят Щутгарт и да се докоснат до професионалния футбол в Бундеслигата. Красимир Балъков допълни, че при засилен интерес и невъзможност да бъдат удовлетворени всички желаещи за участие, ще бъде организиран и втори тренировъчен лагер.

 






     « назад