Красимир Балъков с призив към привържениците на "Етър"

   Сподели
Красимир Балъков с призив към привържениците на "Етър"

Футболният отбор на "Етър" ще изиграе три поредни мача само за седмица пред своя публика. На стадион "Ивайло" виолетовите ще приемат последователно тимовете на Славия, "Верея" и "Лудогорец". Двубоите са за първенството и Купата на страната. По този повод главният мениджър на "Етър" Красимир Балъков, се обърна от личната си фейсбук страница към великотърновската общественост и привържениците на футбола в старопрестолия град. Ето какво написа легендарният плеймейкър:

 

Скъпи съграждани, привърженици на „Етър”,

Предстои да изиграем на стадион „Ивайло” три много важни мача в рамките на една седмица. Вярваме, че и в тези трудни битки за утвърждаването на отбора на „Етър” сред най-добрите, нашият дванайсти играч за пореден път ще бъде великотърновската публика.

Първият двубой е срещу отбора на Славия, който през сезона се представя на ниво. Отборът ни е амбициран да покаже най-доброто от себе си – атрактивен и резултатен футбол, който да донесе много позитивни емоции и радост на привържениците по трибуните. Мачът е тази неделя от 15 часа на стадион „Ивайло”.

След него предстои осминафинален двубой за Купата на България с „Верея”. Достигането до тази фаза в турнира е поредното  доказателство за стабилната и възходяща игра на нашия отбор, който ще направи всичко по силите си да продължи напред. Двубоят е турнирен и ще бъде изпълнен с динамика и вълнуващи моменти, защото всичко се решава в една среща. Мачът е в сряда, 31 октомври от 18 часа на „Ивайло”.

Третият двубой само в рамките на една седмица, на който нашия отбор ще бъде домакин е срещу шампиона и лидер във временното класиране „Лудогорец”. За този двубой не е необходимо да се говори много. "Етър" ще разчита на подкрепата на верните си фенове и в този мач, в който ще дадем всичко от себе си, за да се представим достойно, срещу един от водещите отбори в първенството ни. Този двубой е на 4 ноември, неделя от 17.30 часа.

Още веднъж се обръщам към всички, които обичат футбола и своя град – елате на стадиона и ни подкрепете в тези изключително важни двубои. Отборът се нуждае от вашето присъствие на трибуните и мощната ви подкрепа, която е безценна за момчетата и всички, които обичаме и работим упорито за възраждането на футбола в града ни. Заедно можем да го направим!

Очакваме ви на стадион „Ивайло”!  

Един за всички, всички за „Етър”!

 






     « назад