КРАСИМИР БАЛЪКОВ С ПОБЕДЕН ГОЛ В МАЧА НА ЛЕГЕНДИТЕ НА ВФБ "ЩУТГАРТ"

   Сподели
КРАСИМИР БАЛЪКОВ С ПОБЕДЕН ГОЛ В МАЧА НА  ЛЕГЕНДИТЕ НА ВФБ "ЩУТГАРТ"КРАСИМИР БАЛЪКОВ С ПОБЕДЕН ГОЛ В МАЧА НА  ЛЕГЕНДИТЕ НА ВФБ "ЩУТГАРТ"КРАСИМИР БАЛЪКОВ С ПОБЕДЕН ГОЛ В МАЧА НА  ЛЕГЕНДИТЕ НА ВФБ "ЩУТГАРТ"КРАСИМИР БАЛЪКОВ С ПОБЕДЕН ГОЛ В МАЧА НА  ЛЕГЕНДИТЕ НА ВФБ "ЩУТГАРТ"КРАСИМИР БАЛЪКОВ С ПОБЕДЕН ГОЛ В МАЧА НА  ЛЕГЕНДИТЕ НА ВФБ "ЩУТГАРТ"

Краси Балъков отбеляза победното попадение за отбора на „червените” срещу тима на „белите” в демонстративния мач между легенди на ВФБ „Щутгарт”. Другите два гола за тима на Бала при победата с 3:2, вкара неговият добър приятел и колега от "магическото трио" Фреди Бобич.

Над 30000 зрители наблюдаваха мача, който бе част от честванията по повод 125 годишнината на ВФБ "Щутгарт". Сред останалите играчи от отбора на Балъков личаха имената на Франц Волфарт, Марсело Бордон, Франк Верлааат, Карлос Дунга, Джоване Елбер, Маурицио Гаудино, а за „белия” тим – начело с Юрген Клинсман взеха участие Томас Бертолд, Гуидо Бухвалд, Бернд Фьорстер, Ханзи Мюлер, Какау, Кевин Курани и други емблематични футболисти на „швабите”. Автори на двата гола за белия отбор станаха Какау и Хитцлшпергер. На треньорските скамейки седнаха Юрген Съндерман, Феликс Магат, Кристоф Даум и Армин Фее.

След срещата на легендите бе представен отборът на „Щутгарт” за новия сезон, който пред препълнения „Мерцедес – Бенц Арена” завърши наравно 1:1 с носителя на Купата на Лига Европа „Атлетико” Мадрид.

 


     « назад