КРАСИМИР БАЛЪКОВ: МИСИЯТА Е ИЗПЪЛНЕНА! КОМПЛИМЕНТИ ЗА ФУТБОЛИСТИ И ФЕНОВЕ!

   Сподели
КРАСИМИР БАЛЪКОВ: МИСИЯТА Е ИЗПЪЛНЕНА! КОМПЛИМЕНТИ ЗА ФУТБОЛИСТИ И ФЕНОВЕ!

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков изпълни задачата, с която се бе заел - да запази мястото на отбора на Етър в Първа лига. Неговите футболисти победиха и във втория мач съперника си Дунав Русе, този път с 2:1 и с общ резултат 4:1 спечелиха плей аута за оставане в елита. След края на двубоя, Балъков заяви:

 

"Изключително тежък мач. Поздравявам футболистите за характера и колектива. Признавам си, че не съм виждал толкова задружен отбор в кариерата си. Благодаря и на тези фантастични фенове, които не спряха да ни подкрепят. Даваме добра основа за възраждането на футбола в Търново.

Противникът ни затрудни максимално, защото разполагаше с високи състезатели, но ние работим върху изчистването на слабостите ни. Резултатът от първия мач ни даде спокойствие, но след откриването на резултата в полза на Дунав напрежението беше при нас. За мен беше важно по време на престоя ми в Етър да направя така, че никой да няма чувството, че е твърд титуляр. Още преди мача с Дунав казах, че предстоят разговори за бъдещето ми. Проблемът пред общинските отбори възниква на третата година, защото се трупат задължения, които не се покриват. Трябва да се намерят фирми и спонсори, които да осигурят финансова стабилност - продължи Бала..

Проведох много разговори, но няма нищо реално. Тепърва ще видим какво ни очаква за в бъдеще. Щастлив съм, че вече се оформя една фенска група, която идва да ни подкрепя, което ме радва - завърши бронзовият медалист от Световното в САЩ..

 

 






     « назад