Красимир Балъков очаква мощна подкрепа срещу Лудогорец

   Сподели
Красимир Балъков очаква мощна подкрепа срещу Лудогорец

Отборът на "Етър" успя да вземе точка при гостуването си на един от лидерите в първенството Левски София. Главният мениджър на "виолетовите" Красимир Балъков остана доволен както от резултата, така и от играта на своя отбор. Според легендата на българския футбол, неговият тим играе от мач на мач, все по-добре и най-радостното е, че в пореден двубопй показва характер, като се бори докрай за успеха.

"Радва ме характерът, който показваме. Това не е отбор, който трябва да изпадне. Мога само да похваля момчетата за борбата, футбола, който играят без страх. Това трябва да е така независимо дали си горе, или долу в класирането. По-добър вариант за феновете от такъв мач нямаше - заяви Балъков.

Все пак имахме късмет. Помислих си при дузпата "Не и този път". Щеше да бъде много тежко за мен, а и да вдигна отбора за Лудогорец.

Много сме доволни от тази точка. Играхме по същия начин, както срещу ЦСКА. Единствените промени бяха в стандартните ситуации, иначе като игра и ритъм бяхме същите. Сменихме 5 футболисти, тъй като имахме ден по-малко за почивка от Левски.

Апелирам към всичи търновци да ни подкрепят срещу Лудогорец. Днес усетихме публиката на Левски какво направи в края, нека се случи това и в Търново срещу Лудогорец, за да имаме шансове за успех", каза Балъков.


В края на седмицата пред "Етър" се изправя ново сериозно предизвикателство и това е двубоят с шампиона "Лудогорец". Срещата от последния редовен кръг на Първа лига между отборите на "Етър" и "Лудогорец" е на 18 март - неделя от 18.15 часа на стадион "Ивайло".

 

Запис от пресконференцията на Красимир Балъков, след равенството с Левски, може да видите ТУК 






     « назад