Красимир Балъков стана носител на приза “Кавалер на жълтата роза”

   Сподели
Красимир Балъков стана носител на приза “Кавалер на жълтата роза”

Футболната легенда Красимир Балъков е тазгодишният носител на приза “Кавалер на жълтата роза” на Зонта клуб – Велико Търново, съобщи в. "Труд". Традиционната награда се връчва ежегодно на партньори, които са били съпричастни и са съдействали за реализиране на проектите на женската организация. На стилно парти в сряда вечерта дамите почетоха поредния носител на отличието.

Главният мениджър на футболен клуб “Етър” и един от героите от САЩ 94 заслужи розата след благотворителното си участие в бялото лято на търновските зонтианки.
На традиционното парти дамите от клуба са събрали 14 600 лева, с които купили модерна родилна маса за АГ отделението на областната болница в старата столица.

По време на церемонията по връчването на приза на Балъков, бяха раздадени и грамоти за съпричастност към дейността на Зонта клуб на дизайнерката Мария Игнатова и собственичка на модна къща “Скарлет”, на инж.Банко Банков, изпълнителен директор на военен завод “Аркус”, на винопроизводителя Димчо Райнов, на председателя на “Ротари клуб” Калоян Георгиев, на зам.кметът на Община Велико Търново Снежана Данева.






     « назад