Краси Балъков: На 90% съм наясно кои ще започнат срещу „Септември”

   Сподели
Краси Балъков: На 90% съм наясно кои ще започнат срещу „Септември”

 

След официалното представяне на отбора на Етър на стадион „Ивайло”, главният мениджър на тима Красимир Балъков коментира представянето и ситуацията в клуба:

„След лагера в Турция бе нормално да ни трябва малко време да се адаптираме. Има много неща да коригираме, но ще ни трябва малко време. Някои неща обаче се случиха добре, момчетата се опитват да ги изпълняват. Трябва обаче да се адаптират към българските условия, защото терените тук са малко по-бавни, а и климатът е по-различен. Усети се през първото полувреме, че топката върви по-бавно. Надявам се с помощта на хората, които бяха на мача, и на още много, които ще дойдат, че ще стане добра атмосфера за първия мач. Ние нямаме много алтернативи, трябва да излезем и да побеждаваме.

От вторник вече ще се знае кой е основният състав, въпреки че при нас няма основен състав. Но вече на 90 % съм наясно кои ще започнат срещу „Септември”. Още веднъж поздравявам феновете, които дойдоха в това студено време. Пак апелирам към тях да бъдат търпеливи, защото хубавият футбол не се прави за два дена. Трябва да сме заедно и в трудните моменти. Иначе ще влезем в „кръга на дявола”, а ние искаме да си печелим точките и да си постигнем целите”.

На 26 футболисти ще разчита треньорският щаб начело с Красимир Балъков за първенството. Това са 20 от досегашните футболисти – вратарите Христо Иванов и Цветомир Цанков, защитниците Иван Скерлев, Симеон Иванов, Яни Пехливанов, Венцислав Василев, Кольо Станев и Пламен Гълъбов, халфовете Димо Атанасов, Чавдар Ивайлов, Румен Руменов, Георги Сърмов, Никола Колев, Ерик Почански, Иван Вълчанов и нападателите Иван Стоянов, Тодор Колев, Алиуне Бадара, Иван Петков и Стефан Неделчев.

Шест са новите попълнения: вратарят Денис Григич от Германия, халфът Георги Пашов от “Локомотив” (Пд), сръбският защитник Душан Младенович, черногорският халф Велко Батрович, юношата на “Барселона” Аласана Мане и нападателят Даниел Младенов от “Пирин” (Бл).

Стартът на първенството в Първа лига е в събота от 13 ч. на стадион “Ивайло” срещу “Септември” (Сф).






     « назад