Щутгарт би пред Балъков, Елбер и компания

   Сподели
Щутгарт би пред Балъков, Елбер и компанияЩутгарт би пред Балъков, Елбер и компанияЩутгарт би пред Балъков, Елбер и компанияЩутгарт би пред Балъков, Елбер и компания

Звездните съотборници в Щутгарт, спечелили купата на страната през 1997 година, бяха почетени на стадион "Мерцедес Бенц - Арена" преди мача от последния кръг на Бундеслигата между "швабите" и Фрайбург. Сред официалните гости личаха имената на Красимир Балъков, Джоване Елбер, Йоахим Льов, бивши футболисти и ръководители, футболни звезди на Щутгарт, които изковаха победата в решителния мач за купата на страната през 1997 година. Тогава с два гола на Джоване Елбер /единият след асистенция на Красимир Балъков/, Щутгарт спечели с 2:0 срещу Енерги Котбус.

След честването в една от залите на стадиона, официалните гости изгледаха от централната ложа двубоя, който също завърши с победа на домакините с класическото 3:0. След мача легендите се шегуваха, че присъствието им е вдъхнало допълнителна сила на играчите от тима, които сса се представили подобаващо на честването на знаменитото събитие. Самата среща премина с много настроение и шеги между съотборниците и приятели, които заедно си припомниха незабравими моменти от двубоите изиграни на зеления терен.

Кратко видео с Краси Балъков и Джоване Елбер, може да видите тук

 






     « назад