Красимир Балъков: Хората са жадни за такива спектакли

   Сподели
Красимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектаклиКрасимир Балъков: Хората са жадни за такива спектакли

Красимир Балъков бе сред участниците във футболния спектакъл на стадион Берое, между приятелите  на Христо Стоичков и легендите на Барселона. Един от най-добрите плеймейкъри в историята на българския футбол и бивш капитан на националния тим заяви, че родният футбол има нужда от такива мачове. Балъков бе титуляр, като излезе в 31-ата минута. Ето какво написа Краси в своята официална фейсбук страница:


„Футболният празник бе чудесен! Щастлив съм, че на стадиона имаше много деца. Толкова автографи на малки привърженици на футбола, не съм давал от доста дълго време. Хубаво е да знаем футболната си история и да предадем това и на децата, които да имат своите идоли.

Вижда се, че хората са жадни за такива спектакли . Ако се правят по-често, ще е добре за българския футбол. Да може по-младите да видят легенди, свои идоли, а младите футболисти да се докоснат до тях. Важно е да има настроение, атмосфера, а футболът да носи радост на терена и по трибуните.






     « назад