Няколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децата

   Сподели
Няколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децатаНяколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децата

Красимир Балъков взе участие в "Мача на звездите", игран на стадион Васил Левски, който предизвика много емоции както сред участниците, така и сред зрителите по трибуните.

 

Ето какво написа магическия халф на своята Фейсбук страница,  и помести снимки от мача:

 

"Няколко мига от великолепния футболен празник, посветен на децата. Такива инициативи трябва да има и в бъдеще. И смятам, че това е едно отлично начало!

Като участник в това събитие, благодаря на десетките хиляди на стадион Васил Левски за неповторимата атмосфера. Уверен съм, че така е било и за стотиците хиляди пред телевизорите.

За мен бе чест, привилегия и огромно удоволствие да бъда участник в този празник на доброто и позитивното".


     « назад