Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"

   Сподели
Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"Балъков показа майсторство в "Нощта на легендите"

Плеймейкърът на златното поколение български футболисти Красимир Балъков взе участие в официалното пткриване на обновения стадион в Горна Оряховица. След близо 28 години Балъков отново онлече виолетовия екип на своя роден клуб "Етър" и изведе с капитанската лента отбора си в мача на легендите срещу "Локомотив" Горна Оряховица.

Преди това министърът на спорта Красен Кралев, символично преряза лентата на стадиона, където преди време официални мачове е играл и националния тим на България. Кралев връчи награди и възпоменателни плакети на много от участниците в мача, а зрителите по трибуните аплодираха своите любимци, донесли им много радост преди години. Двубоят между двата отбора не излъчи победител, но майсторските изпълнения на много от участниците ще се помнят.

Ето какво написа Красимир Балъков на своята страница във Фейсбук след края на емоционалното събитие:

"Мачът на стадион "Локомотив" - едно наистина страхотно преживяване! Срещнах много приятели, колеги, хора от които съм научил много за първите крачки във футбола!

Респект!

Очаквам за новия сезон в Първа лига - регионално дерби между традиционните отбори Търново и Горна и два обновени стадиона, предлагащи отлични условия за футбол и на терена, и по трибуните, и разбира се много зрители на всеки мач! Искрено се надявам да имам възможността и аз да съм сред феновете на стадиона за тези дербита".

 






     « назад