Красимир Балъков - първи гост в студиото на ЕВРО 2016

   Сподели
Красимир Балъков - първи гост в студиото на ЕВРО 2016

 

Магическият халф Красимир Балъков ще бъде Гост на първото студио от ЕВРО 2016 на 10 юни за мача Франция - Румъния. Във всеки от дните на мачове от програмата на ЕВРО 2016 БНТ ще излъчва специалните 30-минутни предварителни обзори на първенството.

Освен бившият капитан на националите, анализатори на студиата по БНТ ще бъдат още Павел Панов, Гошо Гинчев, Ангел Червенков, Вили Вуцов, Ангел Славков, Владимир Манчев, Петър Василев. Обществената медия ще даде възможност на максимално широк кръг от треньори и футболни специалисти да гостуват в специализираните спортни програми по време на UEFA EURO 2016.

БНТ и Нова телевизия са в партньорство за УЕФА ЕВРО 2016. Програмата за телевизионното излъчване на ХV Европейско първенство по футбол, е разпределено между БНТ и Нова Броудкастинг груп. Каналите на двете телеизии (БНТ1, БНТ HD, Нова, Диема, Диема Спорт и Диема Спорт2) ще покажат всичките 51 мача от турнира във Франция в периода 10 юни – 10 юли 2016 г.

Три от срещите ще бъдат предавани едновременно – откриването на шампионата с мача Франция – Румъния на 10-ти юни, двубоят от група D между отборите на Турция и Хърватия на 12-ти юни, както и финала на 10-ти юли.

 

 






     « назад