Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"

   Сподели
Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"Краси Балъков - първи на "VfB Golf Cup 2015"

За поредна година Красимир Балъков и негови приятели взеха участие в традиционния турнир по голф „VfB Golf Cup 2015“. В състезанието се включиха над сто голфъри, които спориха за разпределението на отличията в турнира. Традиционната Купа се проведе на Golfclub Marhördt, с когото футболният клуб от Щутгарт е в партньорски отношения.   

В отбора на Красимир Балъков участваха Клаус Функ – настоящ футболен мениджър и бивш вратар на Щутгарт, Айнтрахт Франкфурт, Вердер Бремен и Херта Берлин, един от най-добрите спортни коментатори в Германия Том Бертелс, който бе част от екипа на ARD предавал финала на Световното първенство в Бразилия между Германия и Аржентина, както и Спортният менидър на Щутгарт Робин Дут. Балъков се отличи с най-висок резултат сред  участниците, с което допринесе и за отборната титла.

В момента бившият капитан на националния ни отбор и легенда на Спортинг Лисабон и Щутгарт е в Германия по лични дела, но това не му пречи да поддържа формата си с всекидневни бегови тренировки и участие в различни спортни инициативи на „швабите“, каквато бе и турнира "VfB Golf Cup 2015".






     « назад