Не трябва да има никакво отпускане - категоричен е Балъков

   Сподели
Не трябва да има никакво отпускане - категоричен е Балъков

Преди заминаването за Латвия за първия мач от турнира Лига Европа, старши треньорът на Литекс Красимир Балъков заяви:

„За съжаление първият ни официален мач от новия сезон е в Лига Европа. Изиграхме няколко контроли, така че кой знае какви големи очаквания нямаме. Искаме да се представим по възможно най-добрия начин и да постигнем резултат, който да ни успокои за втория мач“, започна бившият капитан на националния ни отбор.

„Разучихме съперника много добре. Те са изиграли 11 мача в първенството, а ние гледахме десет от тях. Познаваме отбора добре. Информирали сме футболистите и се надявам те да си свършат работата, за да се върнем с успех“, продължи треньорът.

„Разбира се за тях е плюс, че в момента тяхното първенство върви. Със сигурност то не е по-силно от нашето в България. Факт е, че те имат добър ритъм, изиграли са 11 мача, което е предимство за тях. Трябва да се пазим от стандартни ситуации. Техният отбор е много добре сложен физически. Разчитат много на стандартни ситуации. Трябва да излезем мотивирани и концентрирани и не трябва да има никакво отпускане“, заяви Балъков преди заминаването от летише София.

„От тримата нови футболисти, за мое съжаление ще играе само един. Арсенио е футболистът, който ще играе. Много съм доволен, че те успяха да се интегрират в отбора по най-бързия начин“, каза още Балъков.

"Хубаво е, че започваме сезона с два силни мача. Това ще мотивира допълнително футболистите. Разбира се, желанието ни е и в Лига Европа, и в "А" група да се представим максимално добре. Нека обаче сега си свършим работата в евротурнирите. Докъде ще стигнем, не мога да кажа. Нещата зависят не само от нас, но и от противниците ни", допълни още легендарният плеймейкър на Спортинг (Лисабон) и Щутгарт.






     « назад