Красимир Балъков: С този млад отбор, каквото успяхме да направим, го направихме

   Сподели
Красимир Балъков: С този млад отбор, каквото успяхме да направим, го направихме

Красимир Балъков не бе доволен от грешките, които неговите футболисти допуснаха при загубата с 1:3 от ЦСКА в мач от последния кръг на "А" група – съобщи Sportal.bg. 

"Правим елементарни грешки, допускат се голове, контролирахме мача, но ЦСКА реализира. Може грешките да се дължат на умората, ЦСКА са с опитни футболисти, взеха психологическо предимство, футболистите ми трябваше да се борят повече, мачът можеше да завърши и по друг начин“ – заяви треньорът. 

„Трябва да си починем сега, и да надграждаме през новия сезон. Сами вкарахме вълка в кошарата. Пуснах млади играчи, да трупат опит, да играят, а това не се случва на много места. Бяхме търпеливи, успяхме да постигнем тези резултати, можеше и да сме трети, но не стана. Не стана това, което стана с Лудогорец. ЦСКА нямаше положения, а при наша грешка те се възползваха и откриха, след което победиха“ – продължи Балъков. 

„Не правим тънки сметки, нека да изчакаме да видим. С този млад отбор, каквото успяхме да направим, го направихме. Ще играем в Европа, поне аз така знам. Ще има селекция, но като привлечем играчите ще разберете“. 

„Поздравих Любо Пенев за успеха. Искахме да победим, знам че Локомотив (София) и ЦСКА няма да вземат лиценз за Европа, но ние играем за победа във всеки мач. Допускаме грешки, но това се случва. Футболистите ми се опитаха да постигнат нещата както са посочени, правихме го от първата до последната минута. Липсваше ни контролът върху топката. Трябва да ги коригираме нещата за в бъдеще. Ние сме млад отбор и ни трябва време за развитие", завърши наставникът на Литекс.

Ето цялото изявление на Красимир Балъков след мача с ЦСКА

 






     « назад