Балъков: На полувремето си разменихме някои реплики

   Сподели
Балъков: На полувремето си разменихме някои реплики

Красимир Балъков заяви, че се гордее с футболистите си, след обрата от 0:2 до 4:2 срещу Лудогорец. Бившият национал каза още, че в следващият кръг отива на стадион "Българска армия" да победи ЦСКА.

"Какво се промени за Литекс след почивката? Трудно мога да отговоря. Може би фактът, че имахме прекалено много млади състезатели, които може би бяха прегорели. Други се попритесниха, и затова през първото полувреме изглеждахме, все едно нямаме шанс. На полувремето си разменихме някои реплики, и се видя, че когато се играе без страх, разликата е малка. Цяла седмица се готвихме за този мач, накрая се получи точно обратното в началото. Но свалям шапка на момчетата за борбата, за желанието. Аз, като треньор на Литекс, мога да съм само доволен и горд", заяви Балъков.

"Пауло Регула е човекът, който изпълнява дузпи, крещяхме на Бьорн Йонсен за друго - да стисне зъби и да остане на терена, въпреки че бе ударен. Аз се радвам за хет-трика. Той е завършен футболист, но понякога за феновете не изглежда така, и реагират. И трябва да се знае, че футболът не е само това, което се вижда. Отиваме в София в следващия кръг да си играем нашия футбол. Този мач ни показа, че когато вярваш в нещо, можеш да го постигнеш. Отиваме в София, за да спечелим мача срещу ЦСКА",  добави бившият национал.

www.sportal.bg






     « назад