Красимир Балъков: Срещу Локомотив София се надявам да затвърдим позициите си

   Сподели
Красимир Балъков: Срещу Локомотив София се надявам да затвърдим позициите си

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков изгледа на живо финалния мач между Лудогорец и Йединство, завършил с победа за "орлите" с 3:2, на Международния турнир за юноши ”Юлиян Манзаров”, съобщи Канал 3. Бившият футболист сподели впечатленията си от турнира пред репортер на медията.

”Видях един много здрав, хубав, динамичен и красив футбол. С един невероятен обрат от 0:2 до 3:2. Винаги е полезно, когато си между млади хора, особено когато играят професионален футбол , както всички отбори тук. Виждат се много хубави неща и се надвявам в бъдеще пак да се виждат”.

”Ние следим развититето и винаги сме в комуникация с треньорите на по-малките гарнитури. Знаем какви качества имат футболистите и се надяваме за в бъдеще още повече млади футболисти да се привличат в първия отбор. Имаме в момента доста млади футболисти в първия отбор, даваме им шансове. Сигурен съм, че и без мен някой ден тази политика ще продължи в Литекс, защото тя дава надежди за българския футбол”, каза още Балъков.

”Амбициите ни са били винаги едни и същи, ние винаги искаме да участваме в евротурнирите. Това е нашата реална цел. За сега оставаме в играта с победата над ЦСКА, но има много тежки мачове до края на първенството. Ние се готвим мач за мач. Следващият мач е срещу Локомотив София и се надявам там да затвърдим позициите си. Борим се за местата, които дават право на участие в евротурнирите”, заяви наставникът на Литекс относно целите на ловчанлии.

Красимир Балъков коментира реванша между Левски и Лудогорец от полуфиналите за Купата на България, завършил с минимална победа за ”сините”.

”В сегашната ситуация най-много ме интересува Литекс. Радвам се на хубавия футбол, но най-вече се радвам на почти пълния стадион, който видях, защото без фенове по стадионите не може да се прави красив футбол. Надявам се това нещо да продължи и поздравявам Левски за победата”.

 






     « назад