Краси Балъков зарадва децата от SOS Детски селища България

   Сподели
Краси Балъков зарадва децата от SOS Детски селища България

Посланикът на добра воля на SOS  Детски селища България Красимир Балъков изпрати мартенички на всички деца от приемните семейства, съобщиха от организацията. Те благодарят на Краси, който винаги се стреми да помогне на децата, които се нуждаят от внимание и обич.

Красивите мартенички са изработени от едно бургаско момиче на име Женя Йорданова.  Краси и Женя се запознават по време на престоя на треньора в Бургас. Момичето не пропуска нито един мач на отбора в Бургас, а често с родителите си пътува и на мачовете, където Черноморец гостува.

- След като се запознахме разбрах, че Женя има специфични потребности, които изискват допълнителни средства. За времето на  престоя си в България през последните години с огорчение констатирах, че на хората в неравностойно положение не се обръща подобаващо внимание. Грижите, които полага за тях държавата са недостатъчни, за разлика от развитите европейски страни, където нещата стоят по коренно различен начин. Ето защо реших доколкото мога  да бъда полезен на децата, които се нуждаят от грижи“ – категоричен е магическият халф.

Преди настъпването на първи март мартеничките, които Женя е направила сама, Балъков е изпратил  на децата от приемните семейства на двете SOS Детски селища България.   

Ето какво пише на официалния сайт на SOS Детски сели България






     « назад