Новото попълнение на Литекс: Не се замислих, след като разбрах, че Балъков ще ми е треньор

   Сподели
Новото попълнение на Литекс: Не се замислих, след като разбрах, че Балъков ще ми е треньорНовото попълнение на Литекс: Не се замислих, след като разбрах, че Балъков ще ми е треньор

Новото попълнение на Литекс Пауло Регула се изказа ласкаво за треньора в новия си тим - Красимир Балъков – пише Sportal.bg.

25-годишният португалец е бил част от младежката академия на Спортинг (Лисабон), където Бала остави трайна следа и се превърна в легенда за "лисабонските лъвове".

"Приемам като предизвикателство идването си в Литекс, защото искам да дам най-доброто от себе си, за да помогна на отбора да постигне своите цели. Не ми трябваше много време да размислям, щом треньор ще ми бъде Красимир Балъков. Той е всепризната легенда в родината ми и всички много го уважават. Надявам се, че ще науча много от него. Всички в клуба ме приеха добре и мисля,че бързо ще се адаптирам", заяви Регула пред официалния сайт на Литекс.

Новият футболист ще бъде представен на пресконференция в четвъртък, от 14:00 часа, на Градския стадион край Покрития мост в Ловеч.

 






     « назад