Балъков подкрепи Хууб Стевенс

   Сподели
Балъков подкрепи Хууб Стевенс

Бившият халф и най-добър играч на Щутгарт в анкетата на феновете Красимир Балъков, коментира пред вестник „Билд“ ситуацията в клуба, като подкрепи работата на треньора на тима Хууб Стевенс.

На страниците си авторитетното издание помества мненията на осем легенди на Щутгарт, за това как може да се излезе от трудната ситуация, в която „швабите“ се намират. Всичкии те са много загрижени за моментното състояние на отбора и с тревога следят случващото се в първенството. В момента тимът заема последното място в Бундеслигата и е изправен пред реалната възможност да загуби мястото си в елита на немския футбол.

"Ситуацията в Щутгарт е сложна – смята Бала. Но проблемът не е в треньора. Отборът имаше млад треньор, имаше и опитни треньори, а резултатите не са добри. Затова шефовете трябва да се запитат, защо нещата не се получават – продължава халфът – любимец на феновете на „швабите“.

„На отбора задължително трябват точки – категоричен е Балъков. Щутгарт е необходимо да спечели още в следващия кръг. Това може да даде „клик“ в изявите на играчите. Така беше и с нас през 2001-ва година, когато бяхме близо до изпадане“ – спомня си плеймейкърът.

„Не е драматично, че Стевенс каза, че е безмълвен след последната загуба от Хофенхайм. Аз също съм треньор и знам, че след мач може да се изпусне подобна реплика. Той трябва да запази нерви и сили в битката за Щутгарт“ – завършва легендата на „швабите“ мнението си пред „Билд“. 






     « назад