Красимир Балъков е щастлив да работи с млади футболисти

   Сподели
Красимир Балъков е щастлив да работи с млади футболисти

След поредната победа в шампионата на страната, която изкачи Литекс само на точка от първото място в класирането на А група, наставникът на тима от Ловеч, изрази задоволството си от играта на отбора срещу Хасково. Той не пропусна дса отличи и младите в състава, които с всеки изминал мач показват повече опит и самочувствие в играта:

"Един треньор трябва да е щастлив, когато има много добри млади и талантливи футболисти. Отбор, който играе на върха и иска да има успехи във всички турнири, футболистите му трябва да знаят, че ще има ротации в състава. Аз разчитам на всички и съм доволен, че и играчите го разбират", коментира Балъков.

Бившият плеймеккър и капитан на националния отбор  изрази своето задоволство от успешния старт на България в евроквалификациите и победата в Азербайджан.

"За пръв път в моя живот познах резултата на националния отбор предварително. Поздравявам Любо Пенев и момчетата, че спечелиха толкова важен двубой. Победите дават самочувствие и затвърждават пътя, по-който националният отбор иска да върви. Отборът има потенциал, а Любо си знае добре работата. Реално имаме големи шансове да се класираме за Европейското първенство", каза още Красимир Балъков, който не пропусна да пожелае и успех на Лудогорец в мача срещу Ливърпул от турнира за Купата на Шампионската лига.






     « назад