Красимир Балъков за SL: Феликс Магат ще вдигне нивото на Бодуров

   Сподели
Красимир Балъков за SL: Феликс Магат ще вдигне нивото на Бодуров

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков коментира пред Sportonline.bg преминаването на Николай Бодуров във Фулъм, където играха Димитър Бербатов и Станислав Манолев.

Бившият капитан на националите говори и за ползата от преминаването на Бодуров при „котиджърс“, както и за това, че защитникът ще научи много неща от Феликс Магат, с когото Балъков се познава отлично. Краси говори и за предстоящия мач от третия кръг на „А“ група, в който Литекс приема Берое, чиито наставник е друг четвърти в света – Петър Хубчев.

Ето и мнението на Касимир Балъков:

„Сбъдна се мечтата на Николай Бодуров да играе в чужбина. Той заслужаваше да получи този шанс, защото израсна много в българския футбол. За него Англия е идеално място, защото самият Бодуров е биткаджия, а там ценят играчи с характер. Убеден съм, че Бодуров ще научи много от треньор като Феликс Магат“, бяха първите думи на Краси Балъков.

„Нормално е футболист като Бодуров, който бе основен играч на Литекс да ни липсва. Но от друга страна в отбора има доста състезатели, които чакат своя миг да се преборят за титулярното място. Според мен Илия Миланов и Гълъбов ще имат шанса да се докажат в отсъствието на Бодуров. Към тях добавям и играчите с повече опит като Менди и Божиков“, смята Балъков.

“Във всеки един от мачовете досега излизахме за победа. Така че по същия начин ще играем за трите точки и срещу Берое. Тимът от Стара Загора е силен. С Хубчев се  познаваме отлично. Няма с какво да  се изненадаме, допълни Балъков.

„В срещата с ЦСКА и двубоите с унгарския тим нямахме шанс пред гола. Надявам се, че срещу Берое ще вкараме положенията които не успяхме да отбележим в предишните мачове“, завърши Красимир Балъков.






     « назад