Красимир Балъков: "Свалям шапка на играчите"

   Сподели
Красимир Балъков: "Свалям шапка на играчите"

Наставникът на Литекс Красимир Балъков похвали отбора, независимо от отпадането в Лига Европа след победата с 2:1 над унгарския Дьошгьор като гост – пише Sportal.bg. Загубата с 0:2 в Ловеч обаче натежа и ловчанлии приключиха участието си в турнира.

"Жалко, че не успяхме да продължим. Свалям шапка на играчите, че успяха да се съберат след двете поредни загуби, които записахме. 90 минути диктувахме играта и ги смазахме. Не мога да бъда недоволен. За мен съдията изпусна мача в края, трябваше да даде втора дузпа – имаше две ситуации за това. Има си делегати, които да ги наблюдават, аз няма да ги коментирам - продължи героят от САЩ 94-та.

"Най-голямата ни грешка беше наивната игра след 0:1 вкъщи. Играчите тръгнаха да правят това, което искат, а не което им бях казал. Съдията нито съм го обидил, нито съм го наругал, когато ме изгони в края. Влязох да подам топката. Може би се е уплашил, че искам да играя" - добави Балъков.

"Целите пред Литекс остават такива, каквито сме ги обявили. Важно е отборът да расте и да прави каквото искаме. Когато вярват в себе си и спазват тактическите задачи, се получава. Не мога да поставя висока оценка, защото сме отпаднали, но все пак отпаднахме с вдигнати глави", заяви още Красимир Балъков пред Дарик.
 






     « назад