БФС ще отличи Красимир Балъков по повод 90 годишния юбилей на Етър

   Сподели
БФС ще отличи Красимир Балъков по повод 90 годишния юбилей на Етър

Общо 26 ветерани и футболни деятели ще бъдат отличени от Българския футболен съюз за 90-ия юбилей на ФК „Етър”. Те ще получат наградите си от представител на футболната централа в събота, непосредствено преди мача „Етър” – ЦСКА на стадион „Ивайло”. Сред удостоените със звание за заслуги е и Красимир Балъков, който е израстнал в школата на клуба и е с голям принос за спечелването на Шампионската титла от Етър през сезон 90/91-ва година, както и за достигането на полуфиналите за Купата на България през 90 и 91-ва година и двете трети места в първенството през 89-та и 90-та години. 

Освен традиционните златни, сребърни и бронзови значки, БФС е подготвил специални възпоменателни плакети за седем от тях. На тържественото честване плакети за принос към футбола ще получат Трифон Иванов, Бончо Генчев, Красимир Балъков, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Сашо Ангелов и кметът на старата столица Даниел Панов.

Общо 90 ветерани пък ще бъдат наградени със Старопрестолна грамота от Община Велико Търново и с книгата „90 години ФК „Етър” за приноса си към развитието на великотърновския футбол.






     « назад