Красимир Балъков изгледа победата на Шарапова в Щутгарт

   Сподели
Красимир Балъков изгледа победата на Шарапова в ЩутгартКрасимир Балъков изгледа победата на Шарапова в ЩутгартКрасимир Балъков изгледа победата на Шарапова в ЩутгартКрасимир Балъков изгледа победата на Шарапова в Щутгарт

Легендата на българския национален отбор и Щутгарт Красимир Балъков, изгледа на живо от централната ложа на корта, победата на Мария Шарапова над Лусие Шафаржова. Двукратната победителка през 2012 и 2013 година Шарапова се наложи трудно със 7:6, 6:7 и 7:6 в три сета над чехкинята и продължава напред в турнира. Следобед  Балъков не пропусна и мача на Ана Иванович срещу Сабине Лисицки.

Красимир Балъков е запален по тениса и често в свободното си време е на корта, за да поддържа форма. Освен футбола и голфа, това е спорта, който Балъков практикува най-често.

 Преди няколко  дни пък Краси изгледа на „Мерцедес - Бенц Арена“ мача на неговия Щутгарт срещу Шалке, спечелен от швабите с 3;1 и си припомни за двубоя от преди десет години, когато с негов гол Щутгарт остана в Бундеслигата, а тимът от Гелзенкирхен се прости с шампионските си амбиции. С победата си над „миньорите“,  швабите се измъкнаха от зоната на изпадащите и в момента са на 15-та позиция с 4 точки повече от Хамбургер.






     « назад