Красимир Балъков се срещна с фенове и ръководството на Щутгарт

   Сподели
Красимир Балъков с Карл Хайнц Фьорстер, Роланд Мал и президента на Щутгарт Бернд Валер

Българският футболист Красимир Балъков, който бе избран от привържениците на клуба за най-добрия играч на „швабите“ за всички времена, бе на среща с ръководството, спонсори и фенове на тима. По време на срещата, която се  проведе на круизен кораб по река Некар, Балъков отговори на много въпроси на привържениците, свързани с отбора на Щутгарт, който в момента заема незавидното предпоследно място в Бундеслигата. Краси разговоря и с президента на клуба Бернд Валер по въпроси от клубно естество.

На срещата, организирана от един от водещите спонсори на клуба „Кромбахер“ присъстваха цяла  плеяда от най-известните играчи на Щутгарт от близкото минало, сред които Карл Хайнц Фьорстер, Ханзи Мюлер, Гуидо Бухвалд, Анди Бук, Карл Алгьовер, Роланд Мал и други. Сред специалните гости на срещата бяха президентът на клуба Бернд Валер, спортният директор Фреди Бобич, както и финансовият шеф на клуба Ули Руф.

В продължение на няколко часа участниците в срещата дискутирха ситуацията в клуба, като се обединиха около тезата, че отборът има сили да запази мястото си сред най-силните в немския футбол. Като добра вест за това дойде и потвърждението, че основният спонсор на Щутгарт – „Мерцедес – Бенц Банк“ е удължил договора си с клуба с още 3 години, до сезон 2016 – 2017 година. 






     « назад