Балъков не се умори да раздава автографи пред купата на Шампионската лига

   Сподели
Балъков не се умори да раздава автографи пред купата на Шампионската лига

Часове наред Красимир Балъков не се умори да раздава автографи пред купата на Шампионската лига. Трофеят беше изложен в оригиналния си вид пред Народния театър „Иван Вазов" в София през уикенда. Мениджърът на „Черноморец - Бургас" присъства на събитието в качеството си на патрон на купата. Той заслужи честта с избора и директното одобрение на УЕФА. Негов партньор от чужбина беше легендарният датски вратар Петер Шмайхел.

Балъков и председателят на УС на „Уникредит Булбанк" Левон Хампарцумян прерязаха лентата при официалното откриване на шатрата за фенове, в която българските запалянковци имаха уникалната възможност да се снимат с най-ценния клубен трофей. Освен че раздаваше автографи, плеймейкърът на славната Пенева чета оцени и 60 детски рисунки на тема „Шампиони".

„Надявам се някога и български отбор да вдигне купата на Шампионската лига. Във футбола всичко е възможно, но за момента у нас е най-важно да се извършат структурни промени и да са работи по базите. Като ги изградим, може да мислим и за покоряване на спортните върхове", коментира Балъков.






     « назад