Краси Балъков ще играе в тима на Световните звезди от Бундеслигата

   Сподели
Краси Балъков ще играе в тима на Световните звезди от Бундеслигата

Бившият капитан на националния отбор на България Красимир Балъков ще играе в отбора на „Световните звезди” от Бундеслигата срещу тима от „Немски легенди”, селектиран от Лотар Матеус. Двубоят е на стадион „Рейн Енерги” в Кьолн на 16 ноември,  (събота) от 16.30 часа българско време. Мачът ще се излъчва пряко по немската N-TV.

И в двата отбора присъстват имената на футболисти, които с изявите си по терените в Германия са оставили незаличими спомени у привържениците на футбола. За "Немските легенди" ще играе добрият приятел на Краси Балъков и част от магическото трио на Щутгарт от средата 90-те години Фреди Бобич, който в момента е спортен директор на "Щутгарт". Освен него и Матеус в новосъздадената селекция са включени Андреас Бреме, Улф Кирстен, Йенс Новотни, Торстен Фрингс, Гуидо Бухвалд, Оливър Ньовил, Марио Баслер, Томас Дол, Маурицио Гаудиньо и др.

В отбора на Краси Балъков пък ще играят Георги Донков, Жан-Мари Пфаф, Ока Николов, Тони Полстер, Пауло Серджо, Карлос Дунга, Марк ван Бомел, Аилтон, Йоанис Аманатидис, Звонимир Солдо и други известни футболисти, играли по терените на Германия.






     « назад