Стотоци фенове на Щутгарт аплодираха Краси Балъков

   Сподели
Стотоци фенове на Щутгарт аплодираха Краси Балъков

Най-добрият футболист на Щутгарт за всички времена, според феновете на „швабите” Красимир Балъков, бе гост в специалното издание на ТВ Скай Бундеслига. Бившият капитан на националния ни отбор, участва в предаване на спортната телевизия, посветено на поредния кръг в Бундеслигата.

В препълнената до краен предел зала зад фенската трибуна на стадион „Мерцедес Бенц Арена”, Красимир Балъков отговори на десетки въпроси на привържениците на отбора, в който завърши своята футболна кариера. Краси говори за двубоя Щутгарт – Нюрнберг, непосредствено след неговия край, направи и обстоен анализ на мачовете от предстоящия кръг, като най-голям интерес,  освен въпросите за швабите, предизвикаха двубоите на лидерите Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Краси се спря подробно и на „гола фантом” по време на двубоя между отборите на Хофенхайм и Леверкузен. Привържениците на тима зададоха и въпроси за престоя на Балъков в Кайзерслаутерн, както и за треньорските му планове.

Разговорът между феновете и Краси  Балъков бе прекъсван многократно от скандирания и аплодисменти от присъстващите в залата, които по този начин изразиха отношението си към футболиста, донесъл много радост и положителни емоции на привържениците на швабите.

В края водещите на спортното шоу показаха фланелка на Балъков с №10 от времето, когато той бе играч на Щутгарт. Краси не успя да се порадва на своя екип, т.като трикото  веднага отиде у зрител стоящ в първите редици на импровизираното студио и незабавно бе облечено от него.






     « назад