Красимир Балъков организира турнир за малките футболисти от SOS Детски селища България

   Сподели
Красимир Балъков организира турнир за малките футболисти от  SOS Детски селища България

Посланикът на ФИФА за SOS детски селища в България Красимир Балъков организира футболен турнир, в който ще се включат четири отбора от SOS детските селища в Трявна и Дрен.

Турнирът ще се състои от 4-ти до 6-ти септември 2013 г. в Албена.  Краси е подготвил  учебен филм, чрез който ще въведе  своите приятели от двете SOS селища в чудния свят на футбола. Преди началото на състезанията малките футболисти ще направят тренировка със знаменития плеймейкър, който ще връчи на всичките 26-ма  участници  футболни екипи, специално поръчани за тях. Турнирът ще премине в духа на „феърплей“, като всички деца ще получат грамоти , а отборите специални купи. За малките футболисти ще има и още няколко страхотни изненади, които те ще научат непосредствено преди турнира в Албена.

Краси Балъков, който е посланик на добра воля за българските SOS детски селища от 15 години, организира футболния турнир като специален подарък за 20-годишнината на първото българско SOS детско селище в Трявна.

„Благодарим на Краси и на Deutsch-InternationaleFußballfreundschafte.V, с чието любезно съдействие децата ще получат ценни съвети от един изключителен професионалист и ще преживеят незабравими мигове на футболния терен” – споделиха пред личния сайт на Красимир Балъков от SOS детски селища България.






     « назад