Красимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лига

   Сподели
Красимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лигаКрасимир Балъков награди победителите в Ариана Аматьорска лига

Посланикът на Ариана Аматьорска лига Красимир Балъков награди победителите в Гранд финала на турнира, който се проведе на специалния стадион на Ариана, построен на централния плаж в Бургас.

За „най-полезен играч“ бе определен Димо Станков от сребърния медалист „Vip Dent”, a призът за феърплей отиде при вратаря на “etalon” – Петко Петков. Медалите за 3-то и 2-ро място на турнира връчиха играчите на Лудогорец Марселиньо и Мишел Платини.

Купата на Ариана и златните медали за победителите в турнира бяха връчени  от Красимир Балъков на отбора на „СИОН” Бургас, който заслужи многобройните овации на публиката.

Освен престижното отличие – титла на Ариана Аматьорска Лига 2013, шампионът на лигата „СИОН“ получи още една специална награда – да посети на живо мача за Супер Купата на Европа между Байерн Мюнхен и Челси на 30 август в Прага. Момчетата от Бургас ще бъдат водени от Красимир Балъков и ще наблюдават на живо мача от стадион „Еден Арена“. 

След края на церемонията Краси дълго раздава автографи и се снима с отборите от призовата тройка, както и с десетки свои почитатели. 






     « назад